fbpx

Sisteme SUpraveghere Video

Instalare

Doriți să vă protejați afacerea sau bunurile cu sistemele de securitate să funcționeze în parametrii optimi? Suntem avizați conform Legii 333 din 2003, putând executa verificările obligatorii ale sistemelor.

KATELLY SYSTEMS vă propune încheierea unui contract de mentenanță pentru sistemele de securitate de care dispuneți, chiar dacă nu se mai află în garanție, contract obligatoriu pentru societățile comerciale.

Echipamentele noastre: HIK VISION, DAHUA, Q-SEE, E-SOL, PARADOX

Mentenanța sistemelor de supraveghere video

Verificări

Asigurăm

Proiectare Sisteme Supraveghere Video

Katelly Systems SRL este licențiată de către IGPR Direcția de Ordine Publică pentru efectuarea următoarelor activități: proiectarea, instalarea, modificarea sau întreținerea componentelor sistemelor de alarmare împotriva efracției.
Un sistem de securitate, poate conține un sistem de detecție și alarmare la efracție, un sistem de supraveghere video, un sistem de control acces, sau toate acestea integrate și trebuie să satisfacă anumite cerințe tehnice. Pentru a obține performanțe maxime, siguranță pe termen lung și în orice condiții, sistemele de securitate trebuie proiectate de către profesioniști, și să fie adaptate cerințelor concrete ale fiecărui loc în care sunt instalate. Proiectarea unui sistem de securitate se face pe baza unei Analize de Risc la Securitate Fizică realizată de un Evaluator de Risc la Securitate Fizică înscris în R.N.E.R.S.F.
Conform Legii 333/22.07.2003, toate societățile comerciale au obligația de a proteja viața și siguranța angajaților precum și bunurile pe care le dețin. În funcție de domeniul de activitate al fiecărei societăți comerciale, unele din aceste proiecte au nevoie de avizarea I.G.P.R., și trebuie să îndeplinească unele condiții minimale de securitate fizică conform H.G. 301/2012.
Pentru realizarea proiectului unui sistem de securitate este necesar să se parcurgă următoarele etape: