fbpx

Servicii

Alarme Antiincendiu

Societatea KATELLY SYSTEMS SRL este autorizată de către I.G.S.U. - Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă pentru efectuarea lucrărilor de: proiectare, instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.

La proiectarea instalației de detectare, semnalizare și avertizare incendiu se va ține cont ca aceasta să corespundă calitativ nivelurilor de performanță prevăzute de lege, astfel încât, pe întreaga lor durată de existență, să fie asigurată îndeplinirea cerințelor de calitate definite în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Pentru obiective ce au obligația de a instala sisteme de detecție și alarmare la incendiu conform P118/3 - 2015

Efectuăm proiecte pentru sistemele de alarmă care necesită avizarea I.G.S.U.

Identificarea cerințelor de sistem

Elaborarea specificațiilor

Liste de echipamente, liste de cabluri si materiale auxiliare

Actualizarea proiectului de execuție în funcție de situația concretă din teren

Elaborarea documentației de execuție conform P118/3 - 2015

Configurarea schemei bloc

Realizarea planurilor de amplasare a echipamentelor

Proiectare Sisteme de Supraveghere Video și CONTROL Acces

Katelly Systems SRL este licențiată de către IGPR Direcția de Ordine Publică pentru efectuarea următoarelor activități: proiectarea, instalarea, modificarea sau întreținerea componentelor sistemelor de alarmare împotriva efracției.
Un sistem de securitate, poate conține un sistem de detecție și alarmare la efracție, un sistem de supraveghere video, un sistem de control acces, sau toate acestea integrate și trebuie să satisfacă anumite cerințe tehnice. Pentru a obține performanțe maxime, siguranță pe termen lung și în orice condiții, sistemele de securitate trebuie proiectate de către profesioniști, și să fie adaptate cerințelor concrete ale fiecărui loc în care sunt instalate. Proiectarea unui sistem de securitate se face pe baza unei Analize de Risc la Securitate Fizică realizată de un Evaluator de Risc la Securitate Fizică înscris în R.N.E.R.S.F.
Conform Legii 333/22.07.2003, toate societățile comerciale au obligația de a proteja viața și siguranța angajaților precum și bunurile pe care le dețin. În funcție de domeniul de activitate al fiecărei societăți comerciale, unele din aceste proiecte au nevoie de avizarea I.G.P.R., și trebuie să îndeplinească unele condiții minimale de securitate fizică conform H.G. 301/2012.
Pentru realizarea proiectului unui sistem de securitate este necesar să se parcurgă următoarele etape:

Analiză de Risc la Securitate Fizică

Începând cu data de 1 iulie 2018 Analiza de Risc la Securitate Fizică este obligatorie pentru toate societățile comerciale, indiferent de natura capitalului social, obiectul de activitate și numărul de salariați.

Analizele de risc la Securitate Fizică se efectuează numai de către experții înscriși în R.N.E.R.S.F. Pentru a obține informațiile necesare Analizei de risc la Securitate Fizică, Expertul la Securitate Fizică face o deplasare la fața locului. Pe baza informațiilor obținute, cât și în urma analizei documentelor specifice solicitate unității beneficiare, acesta întocmește Analiza la Risc de Securitate Fizică.

RAPORTUL DE EVALUARE ȘI TRATARE A RISCURILOR LA SECURITATEA FIZICĂ constituie documentul final care va fi pus la dispoziția beneficiarului. Pe baza acestei Analize de Risc la Securitate Fizică se va întocmi ulterior proiectul pentru sistemul de securitate adoptat și se va elabora planul de pază, dacă este necesară instituirea serviciului de pază umană.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 301/2012 încălcarea prevederilor din Normele metodologice referitoare la efectuarea analizei de risc la securitate fizicã constituie contravenție și se amendează cu sume cuprinse între 10.000 lei si 20.000 lei.

Inspector ssm

Instalare Sisteme de Avertizare Și DetecȚie Incendiu

Semnalizarea cu echipamente de calitate înseamnă intervenție timpurie. Acest lucru poate salva viețile și bunurile aflate în pericol. Toate echipamentele folosite la instalarea Sistemelor de Semnalizare, Alarmare și Alertare în caz de Incendiu sunt de foarte bună calitate și conforme cu STANDARD-ul EN 54.
- Configurare și Programare centrale detecție incendiu SIEMENS, gama Cerberus PRO
- Mentenanță pentru centrale de detecție incendiu SIEMENS, gama Cerberus PRO
- Firmware update pentru centrale de detecție incendiu SIEMENS, gama Cerberus PRO

Instalare Sisteme de Supraveghere Video Și Control Acces - Interior Și exterior

Doriți să vă protejați afacerea sau bunurile cu sistemele de securitate să funcționeze în parametrii optimi? Suntem avizați conform Legii 333 din 2003, putând executa verificările obligatorii ale sistemelor.

KATELLY SYSTEMS vă propune încheierea unui contract de mentenanță pentru sistemele de securitate de care dispuneți, chiar dacă nu se mai află în garanție, contract obligatoriu pentru societățile comerciale.

Echipamentele noatre: HIK VISION, Q-SEE, E-SOL, PARADOX

Mentenanța sistemelor de supraveghere video

Verificări

Asigurăm